.
HOGYAN VIZSGÁLUNK?
A piacon lévő versenytársaink egymásra licitálnak abban, hogy ki hány pontos átvizsgálási tervvel rendelkezik. Mi is összeszámolhatnánk az egyes vizsgálati pontokat, a végeredmény nyilván attól függ, mit veszünk egy vizsgálati egységnek. Ha szigorúan minden műveletet számba vennénk, akkor a mi technológiánk is több száz pontból tevődne össze. Ehelyett inkább bemutatjuk, hogy ha ránk bízza a "„piszkos munkát"”, milyen információkhoz jut hozzá első kézből.
A GOR-CAR vizsgálati technológiát több mint 10 éves szakmai tapasztalat alapján, igazságügyi gépjármű szakértő állította össze azért, hogy az egyes járművekről a lehető legrészletesebb állapotképet tudjuk adni. Csapatunkat és technológiánkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a legmodernebb autókat is hozzáértő módon vizsgálhassuk.
A járművek vizsgálatánál
minden esetben lehetőséget biztosítunk a Megbízó személyes jelenlétére!
A vizsgálatot követően nem csak az informatikai rendszerünkben is nyilvántartott
adatokat láthatja, hanem a vizsgálat során készült fényképeket is megtekintheti,
méghozzá kiváló minőségben anélkül, hogy ezért extra díjat kellene fizetnie.
fooldal/kis_arany_vonal
Olvasson bővebben a vizsgálat egyes pontjairól!
1
Menetpróba
Amennyiben azt a tárolási körülmények lehetővé teszik, menetpróbát végzünk a járművel. A teszt során ellenőrizzük a motor működését, a váltó és a kuplungtárcsa állapotát, a fékhatást és a kormányzást is.
2
Felszereltség
Pontosan dokumentáljuk a járműbe szerelt széria- és extra felszereltségeket és ki is próbáljuk azok működését. Üzemképtelen klímaberendezés? Akadozó ablakemelő? Nem működő ülésfűtés? Mi Ön helyett ellenőrizzük!
3
Esztétikai vizsgálat
és rétegmérés
A karosszéria és az utastér esztétikája alapvető fontosságú. Nem kerülheti el a figyelmünket a legkisebb deformáció, horpadás és fénysérülés sem. Minden kisebb hibáról fotót közeli fotót készítünk, így semmi sem maradhat rejtve Ön előtt.
4
Gumiabroncsok
és keréktárcsák
Felmérjük, milyen kerekeken gurul az autó. ön megtudhatja milyen gyártmányú, kivitelű és méretű gumiabroncsok vannak a járműre szerelve, sőt, felírjuk a DOT számot is, így kiderül mikor gyártották a gumikat. Így tudni fogod, kell-e azonnal a gumikra költeni a vásárlás után. A keréktárcsákat is átnézzük, kiderül ha peremsérült a felni.
5
Motortér
Autónk szíve-lelke! Érdemes hát itt is alaposan körülnézni vásárlás előtt. Árgus szemekkel kutatunk olajfolyások után, ellenőrizzük az ékszíjak és tárcsák állapotát és a folyadékszinteket is.
6
Műszeres diagnosztika
A számítógép helyettünk képes a "motorba látni". Korszerű jármű diagnosztikai berendezéssel ellenőrizzük a hibakódokat. A főegységeket nem bontjuk meg, de a jármű számítógépe minden meglévő hibát elárul nekünk: motorvezérlés, komfortelektronika, biztonsági berendezések (pl. légzsákrendszer) állapota. A gép segít kideríteni, ha visszatekerték km-órát!
7
Emeléses vizsgálat
Vizsgáltunk szerves részét képezi a jármű megemelése. Így könnyedén ellenőrizhetjük az alváz állapotát, a futómű elemeit, sőt, a kerekek leszerelése után a fékeket is. Mobil emelőnk segítségével bárhol fel tudjuk emelni a járművet, ami egyedülálló szolgáltatássá teszi a GOR-CAR független járművizsgálatot.
8
Fényképezés
Szolgáltatásunk szerves részét képezi a jó minőségű, nagy felbontású fotók készítése. Minden járműről legalább 40 kép készül, amelyet megtekinthet személyes galériájában a vizsgálat után. A jót könnyű megszokni: nálunk minden járműről ugyanabban a sorrendben talál majd fényképeket, amelyeken minden fontos részlet jól kivehető lesz.
ESZKÖZEINK
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito_
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito_
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito_
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito_
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito_
hogyan_vizsgalunk/eszkozeink_nagyito