.
GOR-CAR FILOZÓFIA
MI AZ A GOR-CAR?
Autók górcső alatt! Mottónk híven tükrözi, amiért ez a kezdeményezés létrejött. Autókat vizsgálunk, méghozzá a lehető legnagyobb részletességgel. A járművizsgálat közben a legmodernebb technológiákat, és sok éves tapasztalatunkat felhasználva, mindent átnézünk, amit csak lehet. Jól tudjuk: alapvetően a járművásárlás az egyik legrosszabb befektetés. Ami elromolhat, az el is romlik, mondta Murphy és igaza volt.
De akinek az autózás a mindennapok része, az nem tehet mást, kocsit kell vennie. Egy jó üzletember minden üzletkötés előtt igyekszik az ezzel járó kockázatot a lehető legalacsonyabb szinten tartani, minden igényes autósnak érdemes hát alaposan átvizsgáltatnia a kiszemelt autót ezért jött létre a GOR-CAR.
CÉLJAINK - CÉLCSOPORTUNK
A járművásárlás kockázatának jelentős csökkentése mellett célunk az is, hogy a hazai járműpark műszaki állapota fokozatosan javuljon. Célcsoportunk első sorban az igényes járművásárlók köre, akik megértették, hogy az autózás, a járműfenntartás akkor lesz csak igazán drága dolog, ha a megvásárolt kocsi a vétel után minden hétre kellemetlen meglepetéseket tartogat és többet áll a szervizben, mint amennyit Ön használni tudja.

Ezért felállítottunk egy szempontrendszert, hogy előre kiszűrjük a műszaki szempontból Ön számára kedvezőtlen ajánlatokat. A GOR-CAR rendszerében elvégzett vizsgálat után a járművásárlás kockázata minimálisra csökken, hiszen Ön előre értesül majd a jármű esetleges hibáról. Sőt, ha valamit nem ért meg a tanúsítványon, vizsgálóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy további magyarázattal szolgáljanak.
A GOR-CAR által átvizsgált járművekről készült jelentésekben
minden esetben fel van tüntetve a jármű leolvasott futásteljesítménye, sőt az is,
ha a leolvasott km-óra állás valószínűleg nem reális. Vizsgálatunk során kizárjuk a járművek
főegységeinek meghibásodását, meggyőződünk róla, hogy a vizsgálat időpontjában az autó
megfelel a legigényesebb vásárlói követelményeknek is. Azoknál a járműveknél, amelyek állapota
megfelelő ugyan, de néhány kopó-forgó alkatrész cseréje esedékes (pl. fékbetétek, féktárcsák,
kuplungtárcsa etc.), a szükséges beavatkozásokat is felsoroljuk az állapotlapon.
fooldal/kis_arany_vonal
Lássuk néhány pontban összefoglalva a GOR-CAR kritériumokat
és a járműről nyújtott információkat:
Teljes gyártmány, típus, felszereltség, motor és váltókivitel megnevezés
Futásteljesítmény minden járműnél feltüntetve, nagy felbontású, jó minőségű fényképpel dokumentálva.
Gyári kulcskészlet kipróbálva és fényképezve.
Teljes listát adunk a járművek felszereltségéről - megvizsgáljuk, hogy ezek a berendezések megfelelően működnek-e.
Külső-belső esztétikai vizsgálatot végzünk, minden szépséghibát feltárunk az utastérben, a csomagtérben, a karosszérián és a lámpatesteken is.
A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagságmérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések érintettek-e szerkezeti elemeket és milyen minőségben történt meg a javítás.
Egy rövid menetpróba keretében meggyőződünk a jármű motorjának, kipufogórendszerének, erőátviteli rendszerének, futóművének és fékrendszerének megfelelő működéséről.
Ellenőrizzük a műszerek működését, a biztonsági rendszereket, de még az ablaktörlőket is.
Megtudhatja, milyen gumiabroncsok vannak a járművön, mindezt teljes részletességgel: márka, méret, kivitel (téli-nyári) profilmélység, gyártási idő, esetleges rendellenes kopásképek.
A motortérben ellenőrizzük a folyadékszinteket, az ékszíjakat és a görgőket, megnézzük tapasztalható-e olajfolyás, átnézzük a hűtőket és a ventilátorokat, burkolati elemeket.
Korszerű berendezéssel elvégezzük a motordiagnosztikát is. Kiderülnek a tárolt hibák és járműtípustól függően a valós futásteljesítmény, szervizelési adatok. Nagy gondot fordítunk a tényleges értékek vizsgálatára, pl. porlasztócsúcsok, részecskeszűrők, stb.
És ha mindez nem lenne elég, a járművet a vizsgálat helyszínén megemeljük: átvizsgáljuk az alsó burkolatok és az alváz állapotát, tüzetesen átnézzük a futómű elemeit, kiszűrjük a kopogásokat, kopásokat, lógásokat, ellenőrizzük a tömítések, szilentek állapotát.
A fékrendszer elemeit, betéteket, tárcsákat és csöveket is ellenőrizzük. Fontos még a kardántengely és a féltengelyek vizsgálata.
Vizsgálatunk fényképes dokumentációval zárul, majd eredményeinket részletes tanúsítványban foglaljuk össze.
Tekintse meg minta tanúsítványunkat!
Teljes körű elektronikus ügyintézés megrendeléstől a tanúsítványig.
A GOR-CAR ELŐNY